Composiet schutting

Composiet schutting

Een composietschutting is gemaakt van materiaal is samengesteld uit houtvezels en kunststof. Het oogt als hout, maar is dus meer dan dat! Naast schuttingen wordt het ook gebruikt in de bruggenbouw, kano’s, keukenbladen en vloeren. De samenstelling levert een aantal belangrijke voordelen op.

De voordelen

Door de samenstelling zijn composiet schuttingen vochtbestendig waardoor er geen kan is op rot. Ook hebt u er weinig onderhoud aan en het schoonmaken is gemakkelijk. Composiet hout heeft ook de eigenschap dat het niet splintert. Wat betreft duurzaamheid zit u goed bij composiet. Ten eerste er is minder hout nodig, dus minder bomen hoeven gekapt te worden. Ten tweede door de kunststof versteviging gaan ze super lang mee! Bovendien zijn ze ook recyclebaar. Ook de montage is goed uitvoerbaar bij dit materiaal. Spijkeren is vanwege de hardheid (vergelijkbaar met hardhout) niet mogelijk, maar schroeven lukt prima.

Composiet schuttingen leveren dus een aantal voordelen op ten opzichte van houten schuttingen. En dat terwijl ze eruit zien als houten schuttingen!

Uitstraling

Deze composiet schuttingen zijn in een breed assortiment verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan vorm en kleur. Natuurlijke uitstraling en moderne uitstraling. Sommig composiet ziet er heel natuurlijk uit, terwijl andere composiet planken er veel strakker uit zien. Voor elk wat wils dus.
Tegen alle voordelen weegt uiteraard het enige nadeel: de prijs. Van alle schuttingen is dit de duurste. Maar laat u niet afschrikken, want veel scheelt het niet! Vooral als u bedenkt hoe lang composiet meegaat in vergelijking met hout en het geringe onderhoud dat u er aan heeft. Dan bent u op de lange duur toch goedkoper uit. In onze gratis offertes kunt u aanbiedingen bekijken en vergelijken.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Schuttingen offerte check