Beton schutting

Beton schutting

Beton schuttingen hebben een aantal voordelen. De meeste mensen kiezen voor een beton schutting vanwege het onderhoud en de duurzaamheid. Ze hebben geen onderhoud nodig en gaan lang mee. Daarnaast behoeven deze schuttingen geen fundering, waardoor de aanleg relatief eenvoudig is. Ze zijn goedkoper dan een gemetselde muur waardoor de beton schutting vaak als alternatief wordt verkozen! Een andere belangrijke, niet te vergeten reden om te kiezen voor een beton schutting is de lage prijs. Gecombineerd met de duurzaamheid bent u zeker voordelig uit met een beton schutting!

Motieven en kleuren

De vele voordelen van een beton schutting wogen vroeger misschien niet op tegen het grauwe uiterlijk. Maar tegenwoordig is het uiterlijk van betonschuttingen geen reden meer om er niet voor te kiezen! Er zijn vele eigentijdse patronen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor natuursteen, of een rotsachtig motief. Erg stijlvol! Ook zijn er de meer gladde motieven of vlechtmotieven. U kunt zelfs kiezen voor een houtachtige uitstraling. U hebt dan de warme uitstraling van hout en de voordelen van een beton schutting in één.

Bekijk ook in welke kleuren uw schutting leverbaar is, er valt wederom veel te kiezen. Kies voor een kleur die u mooi vind en past bij uw tuin.

De opbouw

Beton schuttingen bestaan uit losse platen die tussen betonnen palen worden geschoven. U kunt kiezen voor dubbel- of enkelzijdige schuttingsystemen. Elke beton schutting is opgebouwd uit palen, platen, paneeltops en paalkappen. De hoogte van de palen bepaalt uiteraard de hoogte van uw schutting en die kunt u dus zelf variëren.

Er zijn dus meerdere voordelen en uiteenlopende mogelijkheden als u kiest voor een beton schutting. Om echt een goed beeld te krijgen van hoe mooi een beton schutting kan zijn kunt u het best een voorbeeld zien. Wij bieden u onze gratis offertes aan!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Schuttingen offerte check